Over Delahaye B.V. Champignons

De La Haye BV is een exporteur van champignons, opgericht in 1976. Wij handelen in bijna alle soorten champignons, van dechampignons oesterzwam tot de Shii-Take. We hebben de beschikking over telers die de champignons kweken in een hoogst betrouwbare omgeving, kwaliteit staat namelijk voorop! Daarbij transporteren wij de champignons in speciaal gekoelde vrachtwagens. Deze vrachtwagens zijn speciaal voor ons ingericht, zodat de champignons geen kwaliteitsverlies ondergaan, denk hierbij aan bv. temperatuur & hygiëne.

Transporteren van de champignons

Als exporteur zijnde, vervoeren wij elke week grote hoeveelheden champignons naar het buitenland. Doordat wij een groot netwerk hebben is het voor ons mogelijk om in elk land binnen de EU te leveren. Goede contacten met de douane hebben is een vereiste bij het transporteren van champignons. Daarnaast is het belangrijk om goed opgeleide chauffeurs te hebben. De chauffeur representeert nou eenmaal het bedrijf en moet daarom van goede kwaliteit zijn!

Champignons & Telers

De telers waar wij onze champignons laten produceren, leveren alle hoge kwaliteit. Ze zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen en leveren perfecte champignons. Het product wordt onder een ideale temperatuur van 2 graden vervoerd. Champignons vereisen nou eenmaal een omgeving die speciaal is afgesteld op o.a. luchtvochtigheid, temperatuur & CO2. Daarnaast moeten ze tijdens het oogsten ook zorgvuldig behandeld worden.

Champignons & Top Kwaliteit

De La Haye B.V. staat dus garant voor topkwaliteit champignons! Als een van de weinige transporteurs in deze sector zullen wij de ideale partner voor U zijn! Heeft u vragen schroom dan niet om te bellen of desnoods een e-mail te sturen. Wij staan altijd voor u en uw champignons klaar, zowel in goede als in slechte tijden!